Replokalen

Den 19:e december på väg hem från en songsession hos min coach ringde det i mobilen, det var Hasse P från P4 Jönköping Sveriges radio! En person hade tipsat honom om mig och berättat vad jag håller på med. Hasse erbjöd mig att komma och sjunga några låtar i ett program som de kallar replokalen, ett program där de ger tillfälle för kända och okända musiker att få höras. Självklart sa jag, JA!!!

Den 7:e februari var det dags och jag hade med mig ett fantastiskt band. Stämningen var på topp, jag fick göra det jag älskar att göra: umgås, sjunga och svänga loss med skickliga musiker.

Här har du möjlighet at lyssna på programmet

På bilden ser ni mig och bandet, från vänster:

Tomas Lindqvist- Gitarr, Jocke Sundler- Trummor, Emma Petersson – Piano, David Lindqvist- Bas,

Sanna Bervebrink- Sång, Jag- Sång, Hilda Dybelius- Sång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *