Om Mig

”Världens bästa utbildning får man genom att iaktta de stora mästarna”

Jag heter Alma Dybelius. Jag kommer från Malmbäck, en liten ort på det småländska höglandet. Musiken har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag inspirerades i tidig ålder av bland annat Céline Dion, Phil Collins och Queen.

2014 var det avgörande året, då bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på musiken, må det bära eller brista. Jag sökte seriöst efter professionella och skickliga sångcoacher. Jag fann då John Kincade med över 30 års erfarenhet i branschen och AnnaKarin Ranelf som med sin breda kompetens och talande pedagogik ledde mig på rätt spår.

Tillsammans med mina systrar har vi en trio som kallas The Dybs och vi spelar till festliga sammankomster. Vi sätter dessutom upp egna krogshower. Sedan flytten till Skåne ingår jag också i bandet Southwood Villa som spelar original skrivet material. Stilen är inspirerade av bland annat country och Bruce Springsteen.

Musiken är helt enkelt min stora passion. Jag vill inte fastna i ett musikaliskt fack därför utgör min repertoar allt från ballader till rock. För att utveckla min musikalitet ytterligare har jag de senaste åren börjat skriva egen musik och samarbetat med andra musiker samt producenter. Målet är att snart kunna släppa en egen EP.